master's thesis
Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća
Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. urn:nbn:hr:184:563463

Ljutić, Daniel
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Ljutić, D. (2016). Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

Ljutić, Daniel. "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

Ljutić, Daniel. "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

Ljutić, D. (2016). 'Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

Ljutić D. Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2016 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

D. Ljutić, "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

Please login to the repository to save this object to your list.