Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. urn:nbn:hr:159:048492
Lovrić, Katarina
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Lovrić, K. (2016). Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492
Lovrić, Katarina. "Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492
Lovrić, Katarina. "Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492
Lovrić, K. (2016). 'Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492
Lovrić K. Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492
K. Lovrić, "Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492