prikaz prve stranice dokumenta Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, Mario
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Zirdum, M. (2010). Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, Mario. "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, Mario. "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, M. (2010). 'Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum M. Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

M. Zirdum, "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Please login to the repository to save this object to your list.