Sindičić, M. (2010). Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821
Sindičić, Matilda. "Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821
Sindičić, Matilda. "Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821
Sindičić, M. (2010). 'Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821
Sindičić M. Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821
M. Sindičić, "Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821