prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje mikrobiološke ispravnosti gotovih jela iz dječjih vrtića na području grada Zagreba
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Istraživanje mikrobiološke ispravnosti gotovih jela iz dječjih vrtića na području grada Zagreba
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. urn:nbn:hr:159:483057

Bojić, Vana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Bojić, V. (2010). Istraživanje mikrobiološke ispravnosti gotovih jela iz dječjih vrtića na području grada Zagreba (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483057

Bojić, Vana. "Istraživanje mikrobiološke ispravnosti gotovih jela iz dječjih vrtića na području grada Zagreba." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483057

Bojić, Vana. "Istraživanje mikrobiološke ispravnosti gotovih jela iz dječjih vrtića na području grada Zagreba." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483057

Bojić, V. (2010). 'Istraživanje mikrobiološke ispravnosti gotovih jela iz dječjih vrtića na području grada Zagreba', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483057

Bojić V. Istraživanje mikrobiološke ispravnosti gotovih jela iz dječjih vrtića na području grada Zagreba [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483057

V. Bojić, "Istraživanje mikrobiološke ispravnosti gotovih jela iz dječjih vrtića na području grada Zagreba", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483057

Please login to the repository to save this object to your list.