Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. urn:nbn:hr:159:715714
Radovanić, Petra
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Radovanić, P. (2010). Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714
Radovanić, Petra. "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714
Radovanić, Petra. "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714
Radovanić, P. (2010). 'Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714
Radovanić P. Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714
P. Radovanić, "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714