prikaz prve stranice dokumenta Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Bujan, M. (2010). Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, Marina. "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, Marina. "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, M. (2010). 'Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan M. Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

M. Bujan, "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Please login to the repository to save this object to your list.