master's thesis
Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. urn:nbn:hr:159:410681

Habjanec, Tena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Habjanec, T. (2017). Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410681

Habjanec, Tena. "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410681

Habjanec, Tena. "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410681

Habjanec, T. (2017). 'Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410681

Habjanec T. Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410681

T. Habjanec, "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410681

Please login to the repository to save this object to your list.