prikaz prve stranice dokumenta Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:463410

Vajnaht, Slaven
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Vajnaht, S. (2014). Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

Vajnaht, Slaven. "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

Vajnaht, Slaven. "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

Vajnaht, S. (2014). 'Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

Vajnaht S. Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

S. Vajnaht, "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

Please login to the repository to save this object to your list.