prikaz prve stranice dokumenta Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:209072

Britvec, Nikolina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Britvec, N. (2013). Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec, Nikolina. "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec, Nikolina. "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec, N. (2013). 'Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec N. Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

N. Britvec, "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Please login to the repository to save this object to your list.