Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:209072
Britvec, Nikolina
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Britvec, N. (2013). Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072
Britvec, Nikolina. "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072
Britvec, Nikolina. "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072
Britvec, N. (2013). 'Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072
Britvec N. Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072
N. Britvec, "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072