prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:951455

Ložnjak, Petra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Ložnjak, P. (2013). Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

Ložnjak, Petra. "Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

Ložnjak, Petra. "Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

Ložnjak, P. (2013). 'Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

Ložnjak P. Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

P. Ložnjak, "Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

Please login to the repository to save this object to your list.