prikaz prve stranice dokumenta Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:590786

Smojver, Borna
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for the Biological Waste Water Treatment

Cite this document

Smojver, B. (2013). Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

Smojver, Borna. "Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

Smojver, Borna. "Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

Smojver, B. (2013). 'Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

Smojver B. Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

B. Smojver, "Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

Please login to the repository to save this object to your list.