prikaz prve stranice dokumenta Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, Sandra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Crnko, S. (2012). Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, Sandra. "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, Sandra. "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, S. (2012). 'Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko S. Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

S. Crnko, "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Please login to the repository to save this object to your list.