Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:343756
Pobrić, Jelena
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Pobrić, J. (2011). Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756
Pobrić, Jelena. "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756
Pobrić, Jelena. "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756
Pobrić, J. (2011). 'Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756
Pobrić J. Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756
J. Pobrić, "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756