Tomić, I. (2010). Utvrđivanje patvorenja djevičanskog maslinovog ulja određivanjem sastava triglicerida (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458069
Tomić, Iva. "Utvrđivanje patvorenja djevičanskog maslinovog ulja određivanjem sastava triglicerida." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458069
Tomić, Iva. "Utvrđivanje patvorenja djevičanskog maslinovog ulja određivanjem sastava triglicerida." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458069
Tomić, I. (2010). 'Utvrđivanje patvorenja djevičanskog maslinovog ulja određivanjem sastava triglicerida', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458069
Tomić I. Utvrđivanje patvorenja djevičanskog maslinovog ulja određivanjem sastava triglicerida [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458069
I. Tomić, "Utvrđivanje patvorenja djevičanskog maslinovog ulja određivanjem sastava triglicerida", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458069