Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. urn:nbn:hr:159:776150
Kostanjski, Valentina
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Kostanjski, V. (2010). Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150
Kostanjski, Valentina. "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150
Kostanjski, Valentina. "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150
Kostanjski, V. (2010). 'Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150
Kostanjski V. Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150
V. Kostanjski, "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150