prikaz prve stranice dokumenta Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. urn:nbn:hr:159:846197

Malarić, Valentina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Cereal Chemistry and Technology

Cite this document

Malarić, V. (2010). Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197

Malarić, Valentina. "Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197

Malarić, Valentina. "Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197

Malarić, V. (2010). 'Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197

Malarić V. Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197

V. Malarić, "Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197

Please login to the repository to save this object to your list.