prikaz prve stranice dokumenta Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. urn:nbn:hr:159:124267

Burec, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Burec, M. (2008). Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil” (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec, Marina. "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec, Marina. "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec, M. (2008). 'Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec M. Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil” [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

M. Burec, "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Please login to the repository to save this object to your list.