Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. urn:nbn:hr:159:124267
Burec, Marina
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Burec, M. (2008). Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil” (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267
Burec, Marina. "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267
Burec, Marina. "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267
Burec, M. (2008). 'Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267
Burec M. Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil” [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267
M. Burec, "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267