Zovko, J. (2015). Izolacija bioaktivnih komponenata iz biljke matičnjak (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605943
Zovko, Josipa. "Izolacija bioaktivnih komponenata iz biljke matičnjak." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605943
Zovko, Josipa. "Izolacija bioaktivnih komponenata iz biljke matičnjak." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605943
Zovko, J. (2015). 'Izolacija bioaktivnih komponenata iz biljke matičnjak', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605943
Zovko J. Izolacija bioaktivnih komponenata iz biljke matičnjak [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605943
J. Zovko, "Izolacija bioaktivnih komponenata iz biljke matičnjak", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605943