undergraduate thesis
Antioxidative activity of extracts obtained with high voltage electrical discharges - plasma

Marko Čombor (2018)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering
Cite this document...

Čombor, M. (2018). Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915

Čombor, Marko. "Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915

Čombor, Marko. "Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915

Čombor, M. (2018). 'Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915

Čombor M. Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2019 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915

M. Čombor, "Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915