prikaz prve stranice dokumenta Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:540840

Vešligaj, Martina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Vešligaj, M. (2014). Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840

Vešligaj, Martina. "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840

Vešligaj, Martina. "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840

Vešligaj, M. (2014). 'Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840

Vešligaj M. Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840

M. Vešligaj, "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840

Please login to the repository to save this object to your list.