prikaz prve stranice dokumenta Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:241904

Rodin, Anja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Rodin, A. (2015). Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin, Anja. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin, Anja. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin, A. (2015). 'Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin A. Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

A. Rodin, "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Please login to the repository to save this object to your list.