Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:353758
Hržina, Kristina
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation
Hržina, K. (2014). Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758
Hržina, Kristina. "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758
Hržina, Kristina. "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758
Hržina, K. (2014). 'Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758
Hržina K. Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758
K. Hržina, "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758