prikaz prve stranice dokumenta Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:273603

Dozan, Tea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Section for Fundamental Engineering

Cite this document

Dozan, T. (2014). Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

Dozan, Tea. "Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

Dozan, Tea. "Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

Dozan, T. (2014). 'Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

Dozan T. Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

T. Dozan, "Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

Please login to the repository to save this object to your list.