prikaz prve stranice dokumenta Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, Ana-Marija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Pogačić, A. M. (2014). Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, Ana Marija. "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, Ana Marija. "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, A. M. (2014). 'Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić AM. Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

A. M. Pogačić, "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Please login to the repository to save this object to your list.