prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:092057

Zugan, Sandra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Zugan, S. (2015). Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057

Zugan, Sandra. "Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057

Zugan, Sandra. "Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057

Zugan, S. (2015). 'Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057

Zugan S. Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057

S. Zugan, "Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057

Please login to the repository to save this object to your list.