Borovnica, A. (2015). Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282
Borovnica, Arijana. "Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282
Borovnica, Arijana. "Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282
Borovnica, A. (2015). 'Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282
Borovnica A. Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282
A. Borovnica, "Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282