master's thesis
Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2015. urn:nbn:hr:151:051575

Bilić, Sanja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Bilić, S. (2015). Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić, Sanja. "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić, Sanja. "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić, S. (2015). 'Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 23 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić S. Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2015 [cited 2024 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

S. Bilić, "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Please login to the repository to save this object to your list.