undergraduate thesis
KONTROLA KVALITETE INOKULANTA ZA PREDSJETVENU BAKTERIZACIJU SJEMENA SOJE
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2013. urn:nbn:hr:151:242082

Jukić, Antonija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Jukić, A. (2013). KONTROLA KVALITETE INOKULANTA ZA PREDSJETVENU BAKTERIZACIJU SJEMENA SOJE (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:242082

Jukić, Antonija. "KONTROLA KVALITETE INOKULANTA ZA PREDSJETVENU BAKTERIZACIJU SJEMENA SOJE." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:242082

Jukić, Antonija. "KONTROLA KVALITETE INOKULANTA ZA PREDSJETVENU BAKTERIZACIJU SJEMENA SOJE." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:242082

Jukić, A. (2013). 'KONTROLA KVALITETE INOKULANTA ZA PREDSJETVENU BAKTERIZACIJU SJEMENA SOJE', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 16 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:242082

Jukić A. KONTROLA KVALITETE INOKULANTA ZA PREDSJETVENU BAKTERIZACIJU SJEMENA SOJE [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2013 [cited 2024 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:242082

A. Jukić, "KONTROLA KVALITETE INOKULANTA ZA PREDSJETVENU BAKTERIZACIJU SJEMENA SOJE", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:242082

Please login to the repository to save this object to your list.