Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:622322
Lončar, Višnja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE
Cite this document
Lončar, V. (2017). Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar, Višnja. "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar, Višnja. "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar, V. (2017). 'Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar V. Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
V. Lončar, "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322