Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:761625
Stanković, Ante
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Bioeconomics and Rural Development
Cite this document
Stanković, A. (2017). Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625
Stanković, Ante. "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625
Stanković, Ante. "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625
Stanković, A. (2017). 'Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625
Stanković A. Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625
A. Stanković, "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625