Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:728775
Plantić, Patricija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Plantić, P. (2017). Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775
Plantić, Patricija. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775
Plantić, Patricija. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775
Plantić, P. (2017). 'Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775
Plantić P. Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775
P. Plantić, "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775