master's thesis
The dynamics of accumulation of sugar, acids, total polyphenols and anthocyanins in grapes Cv.Frankovka (Vitis vinifera L.) in the vineyards Feričanci

Marijan Papak (2014)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR PLANT PRODUCTION
Cite this document...

Papak, M. (2014). Dinamika akumulacije šećera, kiselina, ukupnih polifenola i antocijana u grožđu Cv.Frankovka (Vitis vinifera L.) na vinogorju Feričanci (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:373609

Papak, Marijan. "Dinamika akumulacije šećera, kiselina, ukupnih polifenola i antocijana u grožđu Cv.Frankovka (Vitis vinifera L.) na vinogorju Feričanci." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:373609

Papak, Marijan. "Dinamika akumulacije šećera, kiselina, ukupnih polifenola i antocijana u grožđu Cv.Frankovka (Vitis vinifera L.) na vinogorju Feričanci." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:373609

Papak, M. (2014). 'Dinamika akumulacije šećera, kiselina, ukupnih polifenola i antocijana u grožđu Cv.Frankovka (Vitis vinifera L.) na vinogorju Feričanci', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 21 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:373609

Papak M. Dinamika akumulacije šećera, kiselina, ukupnih polifenola i antocijana u grožđu Cv.Frankovka (Vitis vinifera L.) na vinogorju Feričanci [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2014 [cited 2019 March 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:373609

M. Papak, "Dinamika akumulacije šećera, kiselina, ukupnih polifenola i antocijana u grožđu Cv.Frankovka (Vitis vinifera L.) na vinogorju Feričanci", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:373609