Bacteria most common causes of food spoilage plant and animal origin
Zvonimir Gregić (2014)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Cite this document
Gregić, Z. (2014). BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440
Gregić, Zvonimir. "BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440
Gregić, Zvonimir. "BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440
Gregić, Z. (2014). 'BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 10 December 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440
Gregić Z. BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2014 [cited 2019 December 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440
Z. Gregić, "BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440