master's thesis
Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja

Dumančić, Tamara (2013)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE

Cite this document

Dumančić, T. (2013). Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić, Tamara. "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić, Tamara. "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić, T. (2013). 'Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 11 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić T. Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2013 [cited 2020 August 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

T. Dumančić, "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Islandora Bookmark - Please login to use this feature