master's thesis
Influence of different types of cyclodextrins on antioxidative capacity and total phenol content of olive pomace dry extracts

Ante Medić (2018)
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry
Cite this document

Medić, A. (2018). Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

Medić, Ante. "Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

Medić, Ante. "Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

Medić, A. (2018). 'Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

Medić A. Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2018 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

A. Medić, "Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404