master's thesis
Razvoj metode spektrometrije masa temeljene na podatkovno neovisnoj akviziciji za identifikaciju serumskih biomarkera lišmanioze u pasa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science, 2018. urn:nbn:hr:217:333060

University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry

Cite this document

Popović, M. (2018). Razvoj metode spektrometrije masa temeljene na podatkovno neovisnoj akviziciji za identifikaciju serumskih biomarkera lišmanioze u pasa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:333060

Popović, Marin. "Razvoj metode spektrometrije masa temeljene na podatkovno neovisnoj akviziciji za identifikaciju serumskih biomarkera lišmanioze u pasa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:333060

Popović, Marin. "Razvoj metode spektrometrije masa temeljene na podatkovno neovisnoj akviziciji za identifikaciju serumskih biomarkera lišmanioze u pasa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:333060

Popović, M. (2018). 'Razvoj metode spektrometrije masa temeljene na podatkovno neovisnoj akviziciji za identifikaciju serumskih biomarkera lišmanioze u pasa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:333060

Popović M. Razvoj metode spektrometrije masa temeljene na podatkovno neovisnoj akviziciji za identifikaciju serumskih biomarkera lišmanioze u pasa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2018 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:333060

M. Popović, "Razvoj metode spektrometrije masa temeljene na podatkovno neovisnoj akviziciji za identifikaciju serumskih biomarkera lišmanioze u pasa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:333060

Please login to the repository to save this object to your list.