master's thesis
Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, Dino
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology

Cite this document

Horvat, D. (2015). Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, Dino. "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, Dino. "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, D. (2015). 'Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat D. Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2015 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

D. Horvat, "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Please login to the repository to save this object to your list.