master's thesis
Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. urn:nbn:hr:109:153610

Komušanac, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Komušanac, I. (2016). Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

Komušanac, Ivana. "Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

Komušanac, Ivana. "Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

Komušanac, I. (2016). 'Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

Komušanac I. Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

I. Komušanac, "Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

Please login to the repository to save this object to your list.