Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. urn:nbn:hr:109:941293
Bušnja, Monika
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies
Cite this document
Bušnja, M. (2015). Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293
Bušnja, Monika. "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293
Bušnja, Monika. "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293
Bušnja, M. (2015). 'Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293
Bušnja M. Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293
M. Bušnja, "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293