prikaz prve stranice dokumenta Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:984539

Oršolić, Martina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Oršolić, M. (2009). Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539

Oršolić, Martina. "Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539

Oršolić, Martina. "Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539

Oršolić, M. (2009). 'Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539

Oršolić M. Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539

M. Oršolić, "Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539

Please login to the repository to save this object to your list.