prikaz prve stranice dokumenta Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:805910

Dropulja, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Dropulja, I. (2010). Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

Dropulja, Ivana. "Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

Dropulja, Ivana. "Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

Dropulja, I. (2010). 'Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

Dropulja I. Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

I. Dropulja, "Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

Please login to the repository to save this object to your list.