prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:873594

Šupuković, Dijana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Šupuković, D. (2010). Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

Šupuković, Dijana. "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

Šupuković, Dijana. "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

Šupuković, D. (2010). 'Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

Šupuković D. Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

D. Šupuković, "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

Please login to the repository to save this object to your list.