prikaz prve stranice dokumenta Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:805584

Drača, Nela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Drača, N. (2009). Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584

Drača, Nela. "Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584

Drača, Nela. "Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584

Drača, N. (2009). 'Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584

Drača N. Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584

N. Drača, "Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584

Please login to the repository to save this object to your list.