prikaz prve stranice dokumenta Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:261367

Bekavac, Joško
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Bekavac, J. (2010). Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367

Bekavac, Joško. "Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367

Bekavac, Joško. "Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367

Bekavac, J. (2010). 'Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367

Bekavac J. Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367

J. Bekavac, "Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367

Please login to the repository to save this object to your list.