master's thesis
Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. urn:nbn:hr:109:059497

Bijuk, Marco
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Bijuk, M. (2015). Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

Bijuk, Marco. "Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

Bijuk, Marco. "Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

Bijuk, M. (2015). 'Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

Bijuk M. Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

M. Bijuk, "Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

Please login to the repository to save this object to your list.