master's thesis
Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:934965

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Ćorković, I. (2020). Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965

Ćorković, Ina. "Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965

Ćorković, Ina. "Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965

Ćorković, I. (2020). 'Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965

Ćorković I. Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965

I. Ćorković, "Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965

Please login to the repository to save this object to your list.