master's thesis
Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. urn:nbn:hr:109:768329

Kvaternik, Vesna
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Kvaternik, V. (2021). Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329

Kvaternik, Vesna. "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329

Kvaternik, Vesna. "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329

Kvaternik, V. (2021). 'Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329

Kvaternik V. Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2021 September 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329

V. Kvaternik, "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329

Islandora Bookmark - Please login to use this feature