master's thesis
Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. urn:nbn:hr:109:222568

Šimošić, Ema
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Šimošić, E. (2021). Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

Šimošić, Ema. "Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

Šimošić, Ema. "Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

Šimošić, E. (2021). 'Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

Šimošić E. Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2021 September 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

E. Šimošić, "Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568

Islandora Bookmark - Please login to use this feature