undergraduate thesis
Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje
završni rad
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, Dalibor
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Živanović, D. (2014). Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, Dalibor. "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, Dalibor. "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, D. (2014). 'Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović D. Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2021 September 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

D. Živanović, "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Islandora Bookmark - Please login to use this feature